Борис Тадић је био на власти када су у Србију први пут стигли ријалити програми. Те 2006. године приказан је ријалити Велики брат у којем је приказан први сексуални однос пред камерама. Због свега тога можемо слободно да кажемо да је управо он тај који је изопачио телевизијске програме у Србији и одобрио да такве емисије данас чине део редовне програмске шеме. Оно што Истрага има да каже поводом тога јесте да „ко са ђаволом тикве сади, о главу му се обијају“. Понашање његове ћерке Маше продукт је управо таквих телевизијских програма.

Ћерка Бориса Тадића, Маша Тадић, понаша се као неко коме су главни узори управо звезде тих ријалити програма. Када погледате њене фотографије и сами можете закључити да се она не понаша као ћерка бившег председника државе. Узмимо за пример другу децу светских званичника. Ћерке Владимира Путина, Марија и Катерина, живе далеко од светла рефлектора, завршиле су престижне руске универзитете и основале своје породице. И сам Путин је једном приликом рекао да његове ћерке говоре по три страна језика, а једна од њих две је и докторирала.

Маша Тадић воли да летује у Хрватској, као и својевремено њен отац. Иако ће многи рећи да је неумесно да ћерка бившег председника Србије летује у држави која је протерала више од 250.000 Срба и у логору Јасновац убила преко пола милиона, Маша Тадић очигледно не мисли тако.

Маша Тадић воли да позира у купаћем костиму и на основу тога можемо слободно извести закључак да су јој највећи идоли старлете и ријалити звезде. Она очигледно има неки комплекс по питању лепоте и физичког изгледа, јер једино шта она истиче на својим фотографијама су груди.

Маша излази на најскупља и најпопуларнија места у Београду, попут ресторана Ушће – Национална класа. Осим тога, она има изузетно скуп укус када су гардероба и аксесоари у питању. Маша купује само маркиране торбе, попут торби Michael Kors и Gucci. Цена њене најефтиније торбе је око 500 евра (марка Michael Kors), док Gucci торбе који Маша купује коштају и по неколико хиљада евра.

Фото: istraga.rs

Док се ћерке других светских званичника баве хуманитарним радом, дипломатијом, студирају, оснивају своје породице и граде успешне каријере, ћерки Бориса Тадића је ипак већа жеља да постане старлета и да живи под светлима рефлектора. Због тога Истрага пита да ли је неко ко није успео да научи своју децу правим вредностима довољно способан да води неку политичку странку или целу државу?

Оставите Коментар