Због ситуације широм света и проглашења пандемије вируса COVID-19 свакодневни апел власти је да се остане код куће. Школе су затворене, а већина људи ради у топлини свог дома.
 
Покренута је кмпањума која за циљ има да освести децу пре свега о дешавањима широм света, али да их и анимира, подстакне на учење и забаву. Идеја је да се прикажу занимљиви курсеви, конкурсе који ће потом бити награђивани и оцењени од стручних лица.
Такође, организована је и школица новинарства након које ће деца имати мини тест и доделу сертификата. Предавачи ће бити неки од наших најпознатијих новинара и водитеља.
Познате маме ће давати примере за игре, али и уради сам примере, док ће се укључити и познате личности који ће причати приче, рецитовати, али и давати корисне савете.
 Занимљиво је да ће у овој кампањи учествовати кроз дељење савета и директорка у Привредној комори Србије, Бранислава Симанић која на све начине у овим тешким тренуцима не само старима већ и најмлађима жели да помогне и подстакне децу на предузимљивост.
 
„Не треба да заборавимо ни сада да су деца наша будућност и треба да им помогнемо да ово време које проводе у карантину буде што креативније.” истакла је Јована Шипчић, која је и осмислила цео пројекат.
 
Такође, истиче се да ће саму кампању помоћи доста домаћих брендова, а на крају ће део новца бити уплаћен на рачун РФЗО као помоћ нашим најугроженијима, али и медицинским радницима.

Оставите Коментар