После толико година, и баш када је стао уз нашег Новака Ђоковића на Вимблдону, Горан Иванишевић је решио да се опере за своје срамне изјаве.

Иванишевић је био део стручног штаба нашег најбољег тенисера, а 1992. године није бираним речима говорио о Србима. Хрват је сада покушао да промени слику.

Он је открио да су га навијачи на турниру Аделејду, пет до 10 Срба вређали током меча. И да је изјава да би волео да пуца на Србе, заправо лоше пренешена.

– Дали су ми полуатоматску пушку да гађам мете. Оне су искакале, ја ништа нисам погодио. После су новинари дознали за то и питали како је било. Ја сам им рекао да је било супер, али да би било боље да су уместо мета били они навијачи са меча. Новинар је то превео како је превео. Погрешно. Ја јесам то рекао, али се моја изјава односила само на те навијаче, јер су ме стварно излудели вређаући мене и псујући ми мајку. Али ја нисам никада после тога ништа слично рекао нити сам имао такве изјаве – рекао је Иванишевић за „Политику“.

ОВАКО ЈЕ ЂОКОВИЋЕВ ТРЕНЕР ГОВОРИО О СРБИМА! Сада би сигурно волео да се ово заборави…

Он је наставио у истом ритму.

– Сваку шансу сам користио за промоцију Хрватске. Свако је радио шта је могао, тако да не видим неки споран део. Испало је као да сам стварно узео митраљез и убио 500 људи, а то није тачно. Нисам никога убио нити сам мислио да некога убијем – закључио је Иванишевић.

Остаје да се види да ли на овај начин Иванишевић покушава да промени плочу, како би смањио лоше коментаре и на дуже стазе постао члан стручног штаба Новака Ђоковића.

Оставите Коментар