сукобу у Израелу и о могућем почетку Трећег светског рата уколико се САД умеша у тај конфликт, говорили су на Информер Тв новинар Марко Лакић, новинар Душко Вукајловић и Драган Васиљковић, оснивач фондације „Kапетан Драган“.
Новинар Душко Вукајловић наводи да је ово почетак неког већег сукоба и да су са великим фанатизмом палестински екстремисти ушлиу овај сукоб, као и да је Европа на потенцијалном удару.

  • Можда је ово почетак неког већег сукоба и са великим фанатизмом су ушли палестински екстремисти у овај сукоб. Спонзори Хамаса долазе махом из арапских земаља, а оружје долази са свих страна света. МОСАД и ЦИА су заказали и нису могли да предвиде напад Хамаса, а сада због свега тога и Европа ће бити на удару – говорио је Вукајловић.

Драган Васиљковић говори о томе да је ово почетак Трећег светског рата и да је Израел је 51. држава Сједињених Америчких Држава и да ће се самим тим и Америка ће се укључити у рат.

  • Ово је почетак Трећег светског рата хтели ми то да признамо или не. Израел је само 51. држава Сједињених Америчких Држава, па погледајте колико има војника у служби израелске војске и самим тим и Америка ће се укључити у рат. Сада ће и овде почети општи сукоб између Истока и Запада и то је неминовно – казао је Васиљковић.

Новинар Марко Лакић истиче да ће Израел све сравнити са земљом и да ће повратити сву територију на пређашње позиције, као и да су Палестинци успели да пробију линије одбране Израела, јер су се израелске безбедносне службе су се много опустиле.

  • Израел ће све сравнити са земљом и повратиће сву територију на пређашње позиције. Палестинци су успели да пробију линије одбране Израела, јер су се израелске безбедносне службе много опустиле и на тај начин је Хамас успео да изврши масовни напад – рекао је Лакић.

Лакић каже и да Хамас шаље поруку арапском свету да је јак и да може да се избори, док су Палестинци жртве тих екстремиста и сматра да ће Израел да победи без проблема.

  • Kолико је велики овај напад сведочи то и да је погинуо израелски командант, као и то да су Палестинци упали у неколико насељених места убијали све пред собом. Хамас шаље поруку арапском свету да је јак и да може да се избори, док су Палестинци жртве тих екстремиста и сматрам да ће Израел да победи без проблема – закључио је Лакић.

Целу емисију „Инфо јутра“ погледајте у видеу испод и сазнајте да ли ће доћи до Трећег светског рата:

Оставите Коментар