Како незванично сазнајемо код кафане Ветрењача која се налази у близини ГП Јабука на путу ка Пљевљима, дошло је до пријатељског каменовања једне мање колоне аутомобила која је пут Р Црне Горе кренула данас из Минхена,као претходница каравана безнађа који са главницом ДПС-ових зомбија данас креће за домовину тачно у 17 часова из поменутог немачког града. Према извештају патроле полиције из Пљеваља десетак неидентификованих особа са фантомкама и црногорским заставама налазило се у заседи на узвишењу изнад крчме Ветрењача, одакле су кишом каменица засули омањи конвој гастербајтера гласача. Том приликом оштећено је пет скупоцених возила марке BMW и Мерседес. Међу несретним људима било је и мајки са децом која су све време плакала и запомагала. 

Патрола пљеваљске полиције привела је једног од изгредника и установила да се ради о Н.М. са Цетиња, лицу са дебелим кривичним досијеом који је признао да је за наведени злочин плаћен од стране лица блиског  некадашњем високом функционеру црногорске полиције чији је син тренутно у затвору. Поменути изгредник је додао да је намера ових хулигана била да каменују групу лица из дијаспоре која су према њиховим информацијама дошла у домовину да свој глас дају Јакову Милатовићу. 

Редакција моли све грађане који данас долазе у Р Црну Гору да због сличних инцидената не крећу скупоценим аутомобилима за домовину или да са собом  у пратњи не воде жене са малом децом,као и да избегавају ГП Јабука.

Оставите Коментар