Водитељ Нове С и узданица опозиције Зоран Kесић у емисији „24 минута са Зораном Kесићем“ угостио је глумачки пар Бориса Исаковића и његову супругу Јасну Ђуричић, који играју главне улоге у филму редитељке из БиХ Јасмиле Жбанић „Quo Vadis, Aida“ („Kуда идеш, Аида“).

Одушевљење филмом којим се Срби оптужују за геноцид изазвало је бес грађана који су на Твитеру бурно реаговали због бројних похвала које је водитељ изрекао на рачун овог филма.

Kесић је гнев твитераша разбуктао и тврдњом да овај филм, чије је снимање финансирало девет земаља, заслужује Оскар.

  • Српски изрод… А да ли има слику са Даром? Ово је бљак – само су неки од коментара твитераша после Kесићевић коментара о филму.

Режисер Драгослав Бокан сматра да је Kесић одушевљен нечим што је направљено да оклевета наш народ.

  • Читајући текстове својих сценариста и уживљавајући се у њих, почео је да верује у оно чега је био спикер, а што је само и једино политика. Самим тим његов хоризонт се снизио и смањио на ниво онога што неће и не сме да критикује, онога што свет намеће као једину вредност уз зони политичке коректности. Доказ за ово је и његов одушевљени коментар нечега што је направљено само и једино да оклевета и оптерети страшном оптужбом и нас и све будуће генерације нашег народа. У том малом издајничком тору он гледа око себе и диви се деловима ентеријера, на његову жалост и нашу општу несрећу – поручио је Бокан.

На наше питање да прокоментарише нападе на Твитеру Kесић је само рекао: „Важи.“

Оставите Коментар