Даут Харадинај, рођени брат злочинца и бившег вође ОВK Рамуша Харадинаја, запретио је стравичном одмаздом над Србима и клањем српске деце због наводних злочина над Албанцима 1998. године!

У монструозној поруци објављеној на Фејсбуку, уз фотографију на којој се види гомила људских лешева (!?), Харадинај је поручио и да не одустаје од идеја ‘велике Албаније’!

Прелазе с речи на дела

Ова стравична претња уследила је само дан пошто је бивши шеф мисије ОЕБС на Kосову Вилијам Вокер, чији је лажни извештај о “масакру у Рачку” изазвао НАТО агресију, открио да има план за драстично проширење шиптарске државе.

Браћа Харадинај су претходно у више наврата претили новим етничким чишћењем Срба на Kосову и коначним обрачуном са нашим народом!

“Видео сам Вулинову изјаву како је ‘велика Немачка’ запалила свет и како ће ‘велика Албанија’ запалити Балкан. Ви придошлице на Балкан сте уништили животе стотина хиљада људи на Балкану. Ништа не брините, наш пут нећете зауставити, доста сте се играли с људима. Убијали сте читав век и ваша деца ће бити жртве!, брутално је загрмео Даут Харадинај.

Даут отимао, мучио и убијао цивиле?!

Даут Харадинај би, према писању појединих медија, могао да буде најзвучније име које ће се наћи на оптуженичкој клупи новоформираног Специјалног суда за злочине ОВK. Он је руководио групом шиптарских терориста која је током 1999. на подручју Пећи киднаповала, мучила и убила више албанских цивила, а сада су у истрази које су водили истражиоци Специјалног суда испливали нови докази против њега.

Kриминалци их штите

Пуковник KОС у пензији Александар Петровић упозорава да су овакве претње изузетно опасне и да се о њих никако не смемо оглушити.

– Даутове претње су застрашујуће. На страни Шиптара је бивши амерички естаблишмент који им чува леђа. ЕУ не реагује, што је велика срамота и показатељ да је она потпуно искомпромитована и да је изгубила углед. Шиптари се баве криминалом, тргују оружјем и дрогом, тако набављају прљав новац који троше само у сврху уништавања и етничког чишћења српског народа – закључује Петровић.