„Мило Ђукановић је лопов, криминалац и наркодилер. То је једна нула од човека која нема ни мало морала. Човек коме моралне вредности ништа не значе. То је човек који злоупотребљава жене својих пријатеља зарад функција и добијања послова“, поручио је Душко Kнежевић, председнику Црне Горе у укључењу на Инстаграму.

Он каже и да Црногорци никад нису били такви људи.

– Нећу му остати дужан. Слао ми је на договор адвокате из Мајами и посреднике из Женеве. Слао је и разне нарко кланове. Нема дила са Ђукановићем. Прихватам једино да побегне из Црне Горе или да иде у Спуж. Треће опције нема и неће је бити – рекао је он.

Поручио је и да зна да је Ђукановић већ изнио паре из Црне Горе.

– Пре недељу, две је био у Дубаију са једним криминалним кланом. Све се то зна, пратимо га свуда. Наћићемо све паре које је изнео из Црне Горе. Знамо и за паре које је преко сина изнио из пројекта Порто нови, имам начина да све то откријем. Знамо на чија имена држи паре у иностранству и ко су му акаунт менаџери – тврди Kнежевић.

Поручио је Миливоју Kатнићу, том великом „борацу за правду“, како каже, да саслуша јавно Радоја Жугића око нестанка преко 20 милиона евра из Атлас банке.

– То нису никакве виртулне паре, већ стварни новац који су опљачкали. Иза пљачке Атласа стоји лично породица Ђукановић. Ја ћу све наплатити преко међународне арбитраже, а то ће бити између 700-800 милиона, а верујем да ћемо тај новац наплатити од имовине коју будемо конфисковали породици Ђукановић – појашњава он.

Оставите Коментар