„Ја отворено навијам за Трампа. Моји родитељи на Флориди су гласали за њега! Брат ми је послао фотографију гласачког лисића“, рекао је, отворено, у „Српском свијету“ Александар Павић, политиколог, објашњавајући генезу урушавања САД под либералним концептом , преокрет који се десио у економији, пуну запосленост, повратак војника из различитих ратишта у свету доласком Трампа и очиту инструментализацију пандемије короне и нестанка свих Трампових постигнућа, уз стравичну медијску блокаду актуелног председника САД.

Гост „Српског свијета“ је објаснио ко би заиста владао у случају Бајденове победе, шта би то значило за глобалне односе, за Русију, Кину, Немачку, али и шта за нас, као и за саме темељне вредности америчког друштва, угроженог јачањем расизма, етничких сукоба, енормним наоружањем.

„Повратак клинтониста би значио и претњу по опстанак Републике Српске, поновно јачање притисака и уцена Србије због Косова, те наказне творевине базиране на дроги, злочинима, криминалу“…

Ово је само делић најзанимљивијих теза из „Српског свијета“ о којима је у свом двосатном гостовању говорио Александар Павић, политиколог.

--

1 KОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here