На сутрашњој седници Скупштине града кандидат за градоначелника Новог Сада у име победника јунских избора, листе “Александар Вучић – за нашу децу”, биће Милош Вучевић, саопштила је СНС Новог Сада.

Осам година успешног вођења другог града по величини у Србији и препород Новог Сада у сваком погледу, били су најбоља препорука да се Милошу Вучевићу повери трећи узастопни мандат за градоначелника, наведено је у саопштењу.

Као се истиче, за чланове Градског већа биће предложени углавном нови, млади кандидати, у складу са предизборним обећањима и опредељењем Српске напредне странке о подмлађивању кадрова.

Владајућу коалицију у Новом Саду од сутра ће чинити Српска напредна странка са својим партнерима, Социјалистичком партијом Србије, Лигом социјалдемократа Војводине и Српским патриотским савезом, каже се у саопштењу.

Новосађани ће и у наредне четири године имати одговорну власт посвећену просперитету града, привлачењу домаћих и страних инвеститора, увећању броја радних места. Борба за лепши и модернији Нови Сад, уз неговање богате традиције, основни је циљ наше коалиције, саопштила је СНС Новог Сада.

Оставите Коментар