На данашњој конференцији за медије присуствовао је командант са Кошара, а то појављивање је уједно искористио да појасни одређене ствари.

Он је навео да Балша Ђого има идеју филма у којем обмањује народ, како би заштитио своју позицију. Никакву патриотску борбу за будући филм, командант не види у делима Балше, који тврди да му „неко“ не да да патриотски приступи режирању.

Балша мудро не помиње да је узео 50.000 евра и практично због новца био спреман да злоупотреби филм против председника Србије Александра Вучића.

Команадант је навео како му је изузетно драго што ће новац од продатих улазница бити уручен породицама преминулих хероја.

  • Драго ми је што це приход од улазница бити прослеђен породицама војника, и учесницима битке на Кошарама. Једнако битан је и људски приступ, чињеница да неко брине о војницима, да их чува од заборава и да поштује све што су урадили за ову државу и наш народ – истакао је командант.

Он је уједно прокоментарисао Балшу Ђого, рекавши да Ђого жели да обманама заштити своју позицију.

  • Што се Ђога тиче, и свега овога што ради, схватио сам да обмањује народ да би заштитио своју позицију. Тиме наноси штету успомени на Кошаре. Види се да њега не занимају Кошаре него свој статус – рекао је командант па ошрто наставио.
  • Балша, угрожаваш Кошаре, људи су те ангажовали, нису били задовољни са тобом, и склони се одавде да неки други редитељ одради квалитетан филм! Помислио си да си већи од свих и да си праведник који одлучује шта јесте а шта није. Грешка! Уверен сам да ће филм без тебе да буде веродостојан и истинит. Поред моје 63. Падобранске која је давала подршку војницима било је ту још много хероја, од граничара преко свих осталих, и они заслужују да се исприча њихова прича, наша прича – закључио је команданат.

Оставите Коментар