Докле више? Докле више претње и сатанизација породице Вучић? Докле више претње и позиви на убиство тој дивној деци какви су Данило, Милица и мали Вукан? Докле ће више Ђиласови сарадници и следбеници да прете председнику Вучићу и његовој породици, упитао је члан Председиштва СНС Лука Петровић.

  • Где су сад сви из опозиције и тајкунских медија да осуде овакве најстрашније претње и позиве на убиство? Је л’ то једино што Ђилас и његови сарадници нуде нашем народу? Је л’ једина њихова политика, политика претње, мржње, прогона и позива на убиство сваком ономе ко мисли другачије од њих и ко им се супротстави? Је л’ то порука свима нама шта би нам се десило када би којим случајем поново успели да се дочепају власти – упитао је Петровић.

Морате једном да схватите, истакао је Петровић, сваким даном народ вас све више неће и не жели. Све што сте радили и урадили било је на штету наше земље и нашег народа. Све што сте могли да опљачкате и уништите то сте урадили.

  • Све што сте упропастили тај исти човек Александар Вучић, коме свакодневно претите убиством, је за ових осам година одговорном политиком и мукотрпним радом поправљао и исправљао. Зато му народ бескрајно верује. Зато што за разлику од вас који политику и нашу земљу доживљавате као средство за ваше богаћење и отимање он живи за нашу земљу и наш народ. Зато ћемо наставити још јаче да се боримо против криминала, корупције, против таквих као што сте ви. Борижемо се за пристојну и модерну Србију и победићемо! – поручио је Петровић.

Оставите Коментар