Београд је последњих недеља под агресивним нападом невладиних организација. После НАТО лобиста, албанских лобиста, у Београду смо добили нове лобисте. У питању су лобисти лажног геноцида у Сребреници који Србима желе да наметну да су геноцидан народ. После представе “Сребреница, кад ми убијени устанемо” на ред је дошла изложба о Сребреници у Београду. Kо је творац изложбе о геноциду у Сребреници? Kо је Јелена Јаћимовић?

Јелена Јаћимовић је још један лобиста лажног геноцида у Сребреници. Она је рођена 1992. године у Београду. Иако је у тренутку избијања рата на простору бивше Југославије била беба, то је не спречава да износи лажи и неистине о Сребреници. Јелена Јаћимовић је на изложби рекла да је материјал о Сребреници прикупљала из судских докумената, војних архива из Босне. Поставља се питање одакле девојци која је рођена 1992. године и која воли да објављује обнажене слике у доњем вешу приступ оваквим подацима. Очигледно је да је у ову изложбу умешан и инострани фактор, а да је Јелена Јаћимовић само оруђе у њиховим рукама.

Јелена Јаћимовић је по струци дизајнерка. Активни је члан организације “Не давимо Београд”. У овој организацији је задужена за креирање њихових постера, застава и генерално целокупног њиховог маркетинга. Сарађивала је такође и са “Њуз.нет- ом” и дневним листом “Данас”. Њену изложбу о геноциду у Сребреници финансирао је “Фонд за хуманитарно право” на чијем челу се налази Наташа Kандић. Њена изложба под називом “Приче и сећања о геноциду у Сребреници” представља пар аматерских слика у форми графике што би сваки уметник могао да нацрта за пола сата.

Овој изложби су такође присуствовали чланови следећих невладиних организација: “Фонд за хуманитарно право”, “Жене у црном”, “Фондација за отворено друштво” као и чланови амбасаде Босне и Херцеговине у Србији, који су и те како умешани у организацију ове изложбе. Јелена Јаћимовић је такође власник сајта под називом “Арцхиwар”. Овај сајт такође служи за пропагирање да се у Сребреници десио геноцид. Оснивање овог сајта је помогла Наташа Kандић и бошњачка тајна служба.

Изложба Јелене Јаћимовић одржаваће се од 28. септембра до 4. октобра у “Центру за културну деконтаминацију”. “Центар за културну деконтаминацију” је главни полигон где лобисти лажног геноцида у Сребреници изводе своје акције. После представе Златка Паковића о Сребреници, сада је ту изложба Јелене Јаћимовић, а од октобра ту почиње и фестивал “Мирдита, добар дан” који ће се бавити злочинима српске војске на Kосову и Метохији. На овом фестивалу учествоваће и Јелена Јаћимовић.

Kако се оваква девојка разуме у то шта се десило у Сребреници?

2 KОМЕНТАРА

  1. Тај Ђорђо што је бацио фарбу на мурал Српског Генерала Младића је хрват–усташа по националности ?? Јуче она дроља муслиманска Аида која гађа мурал јајима ….па изгледа да смо ми Срби мањина у нашој земљи?

  2. Мислим да ово није случајно. Кренуло је са резолуцијом о „геноциду“ у Сребреници. Наставили Шифтари са упадима на Север Косова, Инцков „закон“ о негирању тзв. Геноцида, Уставни Суд Бејха и њихова „правда“. Жалбе опозиције у Србији и Америкењцима и писмо америчких конгресмена Бајдену је истоветно са јадиковкама наше опозиције. Господо из опозиције, није ни чудо што сте 10 г. опозиција. Да ваљате народ би вас и бирао. Ви сте већином случајни Срби и очекујете да вас народ којег се гадите бира. На такав начин бићете и след ћих 20 г. опозиција и туђи цинкароши.

Оставите Коментар