Годинама су били прогањани, гоњени и понижавани, а породице им дискриминисане. Многи наши су тамо и тровани, убијани. Уместо да их славимо, досманлијска власт је великане представљала као омчу око врата држави, испоручивала их је без трунке поштовања и у кабинетима, уз шампањац, прослављала њихова убиства или срамне пресуде против оних чији је једини грех што су бранили Србију и народ.

У хашком казамату, завршио је и Ратко Младић, један од највећих националних јунака Србије у двадесетом веку и величина које се српски народ никада неће одрећи. Захваљући племенитој идеји Српске деснице, на челу са председником Мишом Вацићем, имате прилику да на делу, а не на речима и лајковима докажете да не заборављате његову жртву и значај!

Наиме, иако је Младић дуго одбијао могућност да се скупљају донације за његове трошкове кантине током боравка (надамо се не још дуго) у Хагу, инсистирајући, племенит какав јесте, да се донира за цркву, народне кухиње или Космет, на крају је нашао компромисно решење у разговору са Мишом Вацићем: Може, али да се уплаћено подели са свим Србима који су још увек тамо неправедно заточени!

Покажимо какав смо народ!

Српска десница отворила је наменски рачун за ову сврху, а средства ће бити аутоматски пребачена за наше јунаке у Хагу. Немојте да се брукамо, немојте да они који су били спремни да гину за нас, сада остану сами!

Солидарност Срби!

Упутства за уплату налазе се на фотографији испод: 

На слици је упутство за директно уплаћивање средстава на рачун Ратка Младића у Хагу.

Директно да изврши уплату може само онај ко сам поседује девизни рачун.

Уколико не поседујете свој девизни рачун, уплату можете извршити на рачун Српске деснице, са ког ће директно бити прослеђено генералу Младићу на његов рачун у Хагу.

Рачун Српске деснице за подршку Младићу и Србима у Хагу је:

0070800048573
IBAN RS35205007080004857397