Истакао је да су нервозном Ђукановићу за све криви медији, и закључио: „Новинари лажу, он од муке пуца, није власник он, ал је његова кућа“

Власник Атлас групе, Душко Кнежевић, у недавној објави на Инстаграму осврнуо се на данашњи упад полиције у просторије А1 телевизије, и поставио многа питања која деценијама оптерећују црногорску јавност.

Приказујући кадрове са конференције за штампу, на којој се Ђукановић, као никада раније, презнојавао, и на којој се могло видети до које мере су и он и његов трули систем уздрмани свакодневним ударима из Лондона, Кнежевић је констатовао да је „Милова бритва тупа“.

 

View this post on Instagram

 

MILOVA POLICIJA ZATVARA TV A1 MILO´S POLICE IS CLOSING TV A1 @atlasbanka @podrskaatlasgrupi

A post shared by Dr Dusko D. Knezevic (@dkatlas) on

Уз опаску да је председник „скроман човјек“, те да би му била доста једна вила (она на Горици), поставио је и питање – Ко је убио Душка Јовановића, и пуцао на новинарку Оливеру Лакић.

Истакао је да су нервозном Ђукановићу за све криви медији, и закључио: „Новинари лажу, он од муке пуца, није власник он, ал је његова кућа“.

Један корисник Инстаграма, поводом нове објаве Кнежевића, оценио је: „Неограничена власт у рукама ограничених људи увек резултира окрутношћу“.

Advertisements