„Ko je змија у недрима Александра Вучића “ била је тема јутарњег програма Хепи телевизије, а дискусију о томе водили су аналитичар Томислав Кресовић, председник Синдиката полицијских старешина Блажо Марковић и лидер Српске Деснице Миша Вацић.

Вацић је рекао да Вучићу о глави ради особа у његовом окружењу, а да је та особа вероватно у првих 10 потписника петиције за подршку председнику Вучићу.

  • Вучића не може да угрози Драган Ђилас или неки политички опонент већ “змија у недрима” која се налази у његовом окружењу која се можда налази у првих 10 потписника оне петиције за подршку Александру Вучићу – указао је Вацић који је подсетио на историјат политичких атентата и чињенице да су иза њих често стајали људи најближи владару који је убијен.

Вацић је рекао да се на списку првих 10 потписника налази и његово име, али да он није део СНС, да себе сматра опозицијом али је петицију потписао као подршку институцији Председника Србије.

Занимљиво је да се на списку првих 10 потписника које је Вацић поменуо налазе Ана Брнабић, Дарко Глишић, Никола Селаковић и Небојша Стефановић.

Погледајте цео списак и закључите на кога је Вацић мислио.

Оставите Коментар