Поводом неистинитих навода од 25.маја 2020.године које су пренели медији у Србији под крајње сугестивним насловом „Нова Вучићева подвала – да се Српска десница уведе у власт”, пласирана од стране екстремистичке организације на чијем се челу налазе особе које су у српском народу познате по насилним демонтрацијама и упаду у РТС, али и по антисрпској и антинародној пропаганди, чији прдводници су промотери лажне независности Косова и стипендисти НВО. Српска Десница захтева, у складу са Законом о јавном информисању и медијима, да сви медији, без изузетака, који су пренели ове лажне информације, без одлагања и у целости објаве овај деманти.

Наиме, у спорној објави наведено је следеће:

–      …    да се Вацићу да локална власт у 48 градова и општина широм Србије и да је за то СНС „упрегла своју машинерију“ како би Вацићу испоручила скоро 60.000 потписа за кандидовање изборних листа, а потом и гласова.

Српска Десница је у протеклом периоду, јавно и транспарентно путем друштвених мрежа позивала народ Србије да својим потписом обезбеде подршку за учешће на локалним изборима. За сваки град је појединачно објављено време и локација где је могла да се да подршка Српској Десници, сваки термин је најављиван зашта постоје објаве на друштвеним мрежама, те сматрамо да овакви наводи и неистине, не само да вређају више од 2000 кандидата Српске Деснице, све чланове, већ све грађане које су својим потписмо дали подршку нашој борби за Српску ствар.

Истичемо да је Српска Десница опозициона организација, која је самостално већ учествовала на изборима у Медвеђи прошле године, и где потом нисмо део власти постали, већ љута опозиција, када се такође лажно спекулисало око успеха (6,52%) који је постигнут, међутим глас обичног народа је био јачи од свих невладиних организација и проНАТО партија које су деривати издајничког жутог режима. Ти исти, сада покушавају да свој неуспех прикрију пласирањем дезинформација и фалсификовањем фотографија на којима се наводно налази списак одбора у којима Српска Десница учествује на изборима.

Овакве јефтине подвале нисмо очекивали од оних који се јавности представљају као магови маркетинга, но очигледно да је нестало идеја, а вероватно су и ресурси потршени те прибегавају депласираним методама. Уважена господо, Српска Десница своју евиденцију води у складу да компјутерском револуцијом (да, све нам је дигитализовано и имамо спискове у којима водимо евиденцију), тако да вас најлепше молимо да своје бирачко тело покажете на предстојећим изборима, тиме што ћете у истим учествовати. Разуме се ако скупите потписе.

Ми своје предизборне активости настављамо. И позивамо медије и све грађане да слободно дођу, и својим присуством потврде регуларност сакупљања потписа. До сад су увек била отворена врата наших одбора за све медије, нема потребе за непримереним лажима. Дођите и сами питај те потписнике да ли су СНС, 1 од 5 милиона које НАТО плаћа или трећа страна, тј.Српска Десница. Ни режим, ни НАТО проЗападна опозиција.
Добродошли!

Потписе у наредним данима скупљамо:

  • Нови Београд – 28.мај, од 09 до 17ч, блок 28А, Булевар Милутина Миланковића број 120Б, локал 19/47
  • Ниш – Општина Медијана, 27. и 28. мај од 12до 20ч у Месној Канцеларији „Божидара Аџије“, Булевар Немањића број 26.
  • Панчево – 28. и 29 мај, од 10 до 19ч, Војводе Радомира Путника 16
  • Ћуприја – 28. мај, од 10 до 14ч, Цара Лазара 44 и од 16 до 20 ч у просторијама општине Ћуприја у улици 13. Октобар 7
  • Ниш – Пантелеј – 30. мај и 1. јун, од 10 до 18ч, Књажевачка бб, Месна Канцеларија Моша Пијаде
  • Нови Београд – Блок 28 – 29. мај од 11 до 19ч, Булевар Милутина Миланковића 120б
  • Нови Београд – Блок 45 – 30. и 31. мај, од 10 до 17ч, Јурија Гагарина 219
  • Нови Београд – Блок 1 – 30. мај, од 10 до 17ч, Омладинских Бригада 10
  • Нови Београд – 2. јун, од 10 до 19ч, Партизанске авијације бр 8, прекопута храма св. Василија
--

Leave a Reply