„Господин Ђукановић је потврдио да је имао картице, као што је пје неки дан потврдио да се вила под Горицом гради за њега и да су бизнисмени финансирали ДПС. Папире о његовим картицама и дуговима је пронашао Специјални истражни тим и они су анонимно послати на наше мејлове.

Саопштење преносимо у целини:

И мени је требало да се присетим о чему се ради, па сам установио да из банке никако нису могли да договоре са кабинетом да Ђукановић врати дуг. Зато сам дао налог да се из имовине Атлас групе затворе сви ризични кредити и кредитне картице које су у кредитном бироу биле негативно класификоване, јер нисам хтео да се имена Мила Ђукановића и још неких провлаче кроз ревизорске и извештаје Централне банке Црне Горе.

Ако већ Ђукановић даје себи за право да прича о моралу, онда ће објаснити јавности зашто жртвује једног поштеног момка, Влада Ивановића, спортисту и чистог човека, ради прикривања виле под Горицом и његових прљавих циљева. У исто време води истрагу против његовог брата Мишка Ивановића, кога је искористио током управљања и продаје Телекома.

Та морална громада би морала да одговори и на питање ко је пуцао на Олега Обрадовића, који му је био један од најближих привредних сарадника, а после председник УО Прве банке. На њега је пуцано у дворишту школе. Мислим да је најважније да објасни ко је пуцао на Пеђу Митровића, бившег директора Управе за спречавање прање новца и зашто он једини није посетио Митровића у болници.

Ђукановић зна да знам много о томе јер сам лично пеглао њихове односе.

Г. Ђукановић добро зна шта још све знам. Преварио ме је за све што смо договорили. Иако је јавно говорио да ребус Мељине треба што пре решити, било је обратно.

Преко једног од пипака своје криминалне хоботнице, председника Привредног суда Блажа Јованића, спречио је договор са премијером Душком Марковићем и министром финансија Дарком Радуновићем о поравнању и, самим тим, решавању проблема болнице Мељине“.