Ако је некога изненадио податак о 55 “No-Go” зона у Шведској, након 850 француских, то се сада чини као ‘ништа’. Тих француских 850 зона службено не постоји. Мора да се о њима не говори у нади да ће некако нестати. Неће. У њима вреди шеријатски закон или неки други безакон, али свакако не француски. Таква подручја изван контроле полиције ће расти и спајати се. Ако полиција и залута у тај део Француске, онда их с молотовљевим коктелима запале у полицијском ауту. Паметноме доста: више не иду тамо. Не зна се за француске полицајце, али 80% шведских озбиљно разматра напуштање тог опасног занимања.

То све доводи до стварања нових туристичких знаменитости Париза. Како нема сликања у No-Go зонама, за илустрацију ће морати послужити ове:

Будуће генерације неће моћи веровати да нека држава може бити савладана, а да нападач није био јачи по оружју. Само је једноставно ушетао. Није требао ни градити тројанског коња како би ушао помоћу лукавства.

У Француској није било референдума, није се народ питао да ли би волио да се отворе границе. Да се и питао, медији либералног једноумља би их већ некако наговорили на једини исправан одговор – чије резултате сада кусају. Јер неки друкчији медији би били проглашени хушкашким и говором мржње, против мањина.

Демократија се развила до своје супротности: Мањине су закон. Дословно и пренесено. У тој демократији где влада народ се најпре броје гласови, а након тога се све подреди мањини. И тако буде све док мањина не постане већина. Онда та нова већина мења правила игре – правила која су их и издигла у већину. ЕУ елита, тај самоубилачки култ, је одлучио уместо народа. Ко би рекао да су ово имали у виду када су благо говорили о ‘глобализацији’. И сами утописти који живе у компонованој илузији, елита мисли да ће њу ови нови требати и даље било шта питати.

Ево још мало туристичких разгледница из Париза, овога пута разгледавање из аутомобила у покрету (сниматељ се није усудио излазити из аутомобила). Не, то није Наироби или Киншаса, већ Париз, онај чувени ‘град светлости’. То само изгледа као да се налази у некој земљи Трећег света:

Нико није сигуран која ЕУ држава ће прва постати исламска, са шеријатским правом. Француска спада међу фаворите са својих 850 No-Go зона. Швеђана је пуно мање па је 55 No-Go зона ипак пуно по глави становника. Немачка пунионица се још пуни. Дама Lowell Goddard, судија с Новог Зеланда (у својству неког одбора за истраживање сексуалног злостављања деце) је након посете Великој Британији рекла да је тек 50 миља изван Лондона видела бело лице.

Како Западни Европљани реагују на ‘Велику замену становништва’?

Шведска

Попут Босне, како се каже, Шведска “шаптом паде”. Изгубљен случај либерални. Имају занимљиву диспропорцију исељавања по сполу. Пуно више жена се исељава из Шведске него мушкараца. Да ли знате за Лесото? То је једина држава на свету с више силовања него у Шведској. Да ли би исељавање Швеђанки и освојена сребрна медаља из силовања могли бити повезани? Е, баш су им се исплатили феминизам и либерализам! Либерална Данска, с једнако познатом филмском XXX индустријом за ‘одрасле’, је исто ту негдје на ранг листи силовања.

Француска

Француска се након 850 зона сетила основати ‘Националну гарду’ за борбу против тероризма. Колико за бетонирање постојећег стања значи Време (у смислу изградње инфраструктуре и мреже јатака), најбоље говори Француска. Јер највећи и најуспјешнији терористички напади су били у Француској. За разлику од Немачке, где се освајачи тек требају укоренити (нема смисла кварити идилу пуњења које још траје), француске колоније су им се заиста исплатиле. Француска ће пасти уз пуно буке и још више крви.

Немачка

За Немачку није сигурно. Можда се рађа потенцијал за новог Хитлера. Можда. Међутим, чини се да је усађивање колективне кривице било изузетно ефикасно спроведено. Свако ко је против имиграције буде проглашен нацистом, и аутоматски је крив за први и други светски рат. Постоји и могући сценарио поновног распада Немачке на Источну Немачку и Муслиманску Немачку. Једни имају антитела на тоталитаризам, а други имају кривицу до самокажњавања.

Велика Британија, Холандија и Белгија

У Великој Британији, Холандији и Белгији освајачи нису тако нестрпљиви, него напредују малим ножицама (корацима) у породилиштима. Док се чини да су гласни брадати исламисти главни играчи, прави творци замене су муслиманске жене. И опет мушкарци само изгледају да воде главну реч, а заправо се ради о рату цивилизација вођеном материцама. Први резултати овог приступа се виде на изборима за градоначелника Лондона. Садиq Кахн. Прве промене у јавној политици се већ уочавају.

Две различите каријере

Беле жене гањају каријеру, немају деце све док није савршени тренутак – све како би се то једно дете родило да му ништа не недостаје. Савршени тренутак је када биолошки сат почиње успоравати, у раним 40-тим. Међутим, будућност тог детета је суморна. Биће шиканирано, омрзнуто, претучено од стране већине – на којој неуморно раде муслиманске жене, подупрте социјалним потпорама из пореза белих жена.

Ако су либералне ЕУ-жене до сада могле тврдити да је ‘неодговорно’ према детету донети га на овај сурови свет (и по Земљу, јер ће оно дисањем придоносити глобалном затопљењу, или захлађењу?, ако више ниси сигуран, најсигурније је рећи ‘климатским променама’)… Сада ће заиста у Западној ЕУ постати неодговорно донети на свет бело дете, знајући да га се ‘Великом заменом становништва’ осудило на несрећан живот у земљи својих предака.

Инфекција

За инфекцију не можете кривити вирусе. Они имају свој циљ – преживети и множити се. Здрав организам има уграђен имуни одговор. Иначе не би тако дуго опстајао међу вирусима који су стално били присутни. Ако са организмом нешто није у реду, онда нема имуног одговора и вируси слободно улазе.

Са Западном Европом нешто није у реду.