Председник Српске лиге Александар Ђурђев коментарисао је недавне наводе лажна опозиција Бошко Обрадовић о Kркобабићима као политичкој династији која постаје нови Г17+.

Породице којима је у традицији да се баве политиком, попут Kенедијевих и Бушових, нису никаква новост нити реткост у демократским земљама, па не видим разлог због чега то пропали политичари спочитавају породици Kркобабић – овако председник Српске лиге Александар Ђурђев коментарише недавне наводе лажна опозиција Бошко Обрадовић о Kркобабићима као политичкој династији која постаје нови Г17+.

Ђурђев истиче да за разлику од Милана Kркобабића, који се ближи циљу да отвори хиљадиту нову задругу у Србији, Обрадовић једино уме да мрзи задругарство, ленчари и лаже јавност.

О Kркобабићевим успесима сведочи чињеница да су иза њега стали САНУ и СПЦ и угледни стручњаци за село и задругарство попут академика Шкорића и професора Kесеровића, а против њега су тек Обрадовић и Љубодраг Савић са Економског факултета који хвали министарство пољопривреде, а истовремено назива нове задруге „бацањем пара“ и „местом за сликање“.

Савић о задругарству нити је шта написао нити шта зна, а у бици за српска села нема места политиканству и нестручности – напомиње Ђурђев закључујући да Обрадовић очигледно пати за скупштинским клупама у које је, за разлику од њега, изборном вољом грађана и Стефан Kркобабић.

Оставите Коментар