Коалиција НВО, и медија које личе на агентурну мрежу са циљем вршења пропаганде, су поново алармирале јавност о „двиљању“ некакаве деснице, не би ли јелте обезбедили мир и стабилност у Србији и региону.

Од свих либерала најгласнија је повереник НВО сектора за питање десничарског активизма госпођа звана Мариника Тепић.

Она је чланица неколико НВО (транспарентних наравно), бивша сарадница Ненада Чанка, познатог заговорника независне Војводине, и сарадница жутог Живковића, а тренутна самостална посланица, јер нису још избори па чекамо да видимо коме ће да се прода.

Покушала сам да ископам шта је ова активисткиња за људска права урадила паметно и корисно за Србију, али наслови у медијима се односе на њене захтеве да добије државно обезбеђење јер је сви угрожавају, затим Мариника и претње десничара, Мариника и Шешељ, Ловрековић, Вацић, понеки наслов за Живковића, и Мариникине функције које су се смењивале онако како је дувао ветар (или налогодавац ко ће знати).

Овде можемо закључити једну ствар, а то је да десничаре данас нападају људи који нису за ову Србију урадили апсолутно ништа, осим што их је занимало како и на којој функцији да буду на грбачи грађана.

Мариника схвати, немаш кредибилитет да причаш о било чему, и имаш среће што је ова Србија таква какава јесте, јер би у друој европској држави била маргинална и небитна да причаш о било чему камоли о десничарима.

Што се тиче Ђуре, и Косова – нема поделе, нема предаје, нема повлачења!!!

Микан Кртић

Оставите Коментар