Екипа емисије “Контравизија“ која се емитује на ТВ Пинк, аутора и водитеља Лава Григорија Пајкића, одлучила је да направи специјалну анкету, имајући у виду замерке појединих опозиционих политичара да су имена наших великана честа и да због тога лако збуне када одговарају на питања

pink.rs

Одговори су и овог пута били више него урнебесни, а истовремено и поражавајући, имајући у виду да нису анкетирани само опозиционо опредељени грађани већ и функционери појединих странака, који су кометарисали то што Милена Павловић Барили „муља“ са Бранком Пешићем.

Погледајте анкету и уживајте:

Посланик СНС Владимир Ђукановић, који је гостовао у „Контравизији“ сматра да је језиво да неко не зна ко је Мехмед Паша Соколовић. То што грађани не знају ко су српски великани, он види као проблем друштва генерално јер слабо читамо, али и заказивање образовног система.

– Како не знаш ко је Мехмед Паша Соколовић? Како си завршио школу? Како си добио прелазну оцену из историје? То је деградација тог такозваног либералног схватања свега – све је доступно, а ништа не учиш – рекао је Ђукановић.

Говорећи о предстојећим београдским изборима, он је рекао да му није јасно због чега су за опозицију сваки избори питање живота и смрти

– Сваки пут потону у канал и опет крећу на неке нове изборе. За њих изгледа важи слоган – из пораза у пораз до нове победе. Очекујем прљаву кампању. Очекујем да ће покушати да наруже резултате које смо постигли. Ваљда они воле да живе у фекалијама, у запуштеним вагонима, јер ко је луд да се противи изградњи Београда на води – рекао је Ђукановић.

Извор: pink.rs