Иако су помпезно најављивали да ће зауставити Србију, невешто се скривајући иза слогана „Србија против насиља“, опозиција је данас потпуно поражена одлуком апсолутне већине пристојних грађана да презре њихове лицемерне протесте.
У паници од потпуног дебакла, пригрлили су најразноликију скупину идеолошки потпуно различитих индивидуа, попут русофила, русофоба, антиваксера, десничара и левичара, миграната, монаха Антонија са следбеницима, секташа, политичких авантуриста и… Ћуте, који је у својој разбарушеној личности објединио више поменутих категорија.
Одједном им је добродошао и председник Српске Деснице Миша Вацић.
И поред свега тога, резултат је поражавајући за њих, а победа за Србију.
Вацић је поводом овога дао и изјаву ексклузивно за наш портал. Преносимо је у целости:
“Као грађанин Србије и припадник српског народа тужан и ожалошћен због смрти деце у обе трагедије, учествовао сам данас у протесту против насиља, не као политики лидер националистичке опозиције, председник Српске Деснице, већ као обичан човек који саосећа са патњом породица страдале деце. Овом приликом учешћем на протесту са људима са којима не делим ниједан заједнички политички став сам само исказао јасно и гласно своју солидарност према жртвама и истакао апел да полиција мора да решава проблем насиља који постоји у српском друштву. Осуђујем блокаду Газеле и у томе нисам учествовао, већ сам своју грађанску бригу отелотворио у протестној шетњи од Народне СКупштине до Владе Србије, где сам својевољно напустио протестну колону, која је даље наставила ка Газели да је блокира, јер не желим да учествујем у блокади остатка грађана који живе у Београду и не желим да се злоупотребљава ова трагедија. Да једна скупина људи поред које сам стајао и видео да су то углавном челници бившег режима који су сада наставили даље своју политичку борбу. Ненасилни протест је шетња од Скупштине до Владе. Све даље према Газели је једно политиканство и лешинарски однос људи које не интересују страдала деца. Позивам друге српске националисте да учествују ненасилно јер не може протест против насиља бити бренд само аутошовиниста и издајника. Протести треба да припадају и националистичкој десничарској опозицији. Ми нисмо ни за ову власт, а не желимо ни да се врати претходна власт која је аутошовинистичка и огрезла у издаји још више. Ми имамо свој политички програм другачији и од једних и од других. Живела Србија!“ изјавио је Миша Вацић.

Оставите Коментар