КРИМИНАЛНИ ПОЛИЦИЈСКИ ПАР ИЗ КИКИНДЕ ДЕО НАЈВЕЋЕ СВЕТСКЕ ПРЕВАРЕ ПРИПАДНИК ЖАНДАРМЕРИЈЕ МУП СРБИЈЕ ИЛИЈА БЕЛОШ И ИНСПЕКТОР ОДЕЉЕЊА ЗА ПРИВРЕДНИ КРИМИНАЛ У ОКВИРУ ПУ КИКИНДА МАЈА БЕЛОШ, У ОКВИРУ ФИРМЕ ОНЕ ЛИФЕ ДИЗАЈНИРАЛИ СУ ПИРАМИДАЛНУ ПРЕВАРУ У ДО САДА НЕВИЂЕНИМ РАЗМЕРАМА ПОД ИМЕНОМ ОНЕЦОИН. ЊИХОВИ ПРСТИ ДУБОКО СУ УПЛЕТЕНИ У ОВУ КРИМИНАЛНУ ОРГАНИЗАЦИЈУ ПОСРЕДСТВОМ ДУШАНА ТОРБИЦЕ, БРАТА МАЈЕ БЕЛОШ. ИЗ ПРИЛОЖЕНИХ СЛИКА, ЈАСНО СЕ МОЖЕ ВИДЕТИ ДА ЈЕ ДУШАН ТОРБИЦА БЛИЗАК СА ОСНИВАЧЕМ ОНЕЦОИН-А КОНСТАНТИНОМ ИГНАТОВИМ, КОЈИ ЈЕ 6. МАРТА 2019. ГОДИНЕ УХАПШЕН У ЛОС АНЂЕЛЕСУ. НА ПРИЛОЖЕНОЈ СЛИЦИ, РАМЕ УЗ РАМЕ СА ДУШАНОМ ТОРБИЦОМ НАЛАЗИ СЕ И ИГОР КРУНИЋ, ЧОВЕК СА ПОЗАМАНШНИМ КРИМИНАЛНИМ ДОСИЈЕОМ.

Молимо председника Александра Вучића да истражи ове криминалне радње, јер није могуће да Закон о Полицији дозвољава да се припадници Министарства Унутрашњих Послова баве интернационалним преварама и заштитом криминалаца.

Криминалне радње ове категорије материјал су за високе државне истражитеље, и овакав рад полицијских службеника требало би темељито испитати и кривично процесуирати.

Вршењем инспекторске дужности Маје Белош незадовољна су бројна правна и физичка лица општине Кикинда, што је последица њене опширне умешаности у класично рекетирање тих правних лица и фирми.

Уколико вам је у циљу да уништите конкуренцију преко ноћи, Маја Белош ће прва прихватити мито – по принципу ко да више.

Преварантске Магистрале Компаније Оне Лифе
Компанија Оне Лифе спроводи јавне промоције пирамидалне преваре ОнеЦоин путем друштвене мреже Фацебоок. Ове промоције су огромних размера и буџета, због чега покретачи ове компаније, архитекте пирамидалне преваре и учесници у пласирању маркетиншких кампања могу да се похвале једним од најдебљих криманлних досијеа ове категорије у свету.
Оснивачи и вође ОнеЦоин-а, Константин Игнатов и његова сестра Руја Игнатов, ухапшени су 6. марта 2019. у Лос Анђелесу. Они су оптужени за “трансакционе преваре, преваре хартија од вредности и за прање новца”, при чему су привлачили инвеститоре да улажу “милијарде долара у лажну криптовалуту”.

ОнеЦоин је основан 2014. у главном граду Бугарске, Софији. Пројекат функционише као маркетиншка мрежа преко које чланови добијају провизије за привлачење других потенцијалних инвеститора за куповину криптовалута. ОнеЦоин наводно има преко три милиона чланова широм света.

О Центру Деловања Маје Белош Кроз Компанију ОнеЦоин У Језгру Непријатељских Обавештајних Служби
Желимо да нагласимо да Маја Белош директно из Софије, главног града Бугарске у ком је уједно и основана компанија Оне Цоин, учествује у креацији маркетиншких канала и дистрибуцији преварантског садржаја путевима истих.

Министарство Правде САД у сарадњи са ФБИ-ем води истрагу компаније ОнеЦоин због основаних сумњи о превари која у оптицај доводи милијарде украдених долара.

Интернет странице брује од небројених коментара, како оштећених, тако и информисаних људи који тврде да Душан Торбица, брат инспекторке Маје Белош, манипулише и вара правна и физичка лица широм Кикинде. Да ли је ово правна држава? Председниче, реагуј!

О Сарадњи Илије и Маје Белош Са Непријатељским Обавештајним Службама
Посвећено истражујући овај криминални брачни пар основали смо забрињавајуће сумње да Маја и Илија Белош нису умешани једино у интернационалне економске преваре, већ активно сарађују и са обавештајним службама које су познати непријатељи српске државе, на шта нас наводе следеће информације:

Преварантска компанија ОнеЦоин не би могла да функционише на светским размерама са седиштем на Балкану, у бугарској престоници Софији, без подршке и ослонца у на хрватске, аустријске. Албанске, бугарске и косовске обавештајне службе.

Ево зашто Маја Белош посећује обавештајне центре у Загребу, Софији, и Бечу:

Постоји основана сумња да се Маја Белош у Загребу састаје са виском функционерима СОА и дели информације од круцијалног значаја, укључујући детаље о положају, кретању и ударној моћи најелитније јединице Жандармерије МУП-а чији је дугогодишњи припадник њен супруг Илија Белош.

Илија Белош, супруг Маје Белош, редовно одлази на терен у заштићену зону безбедности на Косову и Метохији. Ово проузрокује оправдану бојазан да су косовска служба безбедности АКИ и хрватска служба безбедности СОА у поседству детаљних информација о размештају и бројном стању наше јединице на тој територији, што директоно компромитује акциони потенцијал српског одбрамбеног механизма у случају крајње нужде.

Наше Обавештајне Службе За Сад Нису Алармиране: Буђење Подхитно!
Наша обавештајна служба има довољно разлога да детаљније преиспита кретања Маје Белош по наведеном троуглу Беч-Загреб-Софија, поготово узимајући у обзир да су то центри из којих се вековима непријатељски делује према српској држави.

Узимајући ове забрињавајуће чињенице у обзир, није изненађујуће што Маја Белош делује са циљем уништења прекодринских срба, као и деце војних лица.
Само ЛУД човек помислио би да су овако испреплетана деловања случајност или коинциденција, а за сада можемо само да се надамо да ће се наше службе активирати око ове алармантне материје и испитати трагове и учеснике, као и да наш глас неће бити доживљен неозбиљно и као такав отписан.

Криминални Брачни Пар Крије Се Недодирљив У Најдубљим Круговима Жандармерије
Будући да је овај дубоко корумпирани брачни пар укорењен у најдубље кругове МУП-а Републике Србије и због тога недодирљив, једина опција која нам преостаје је да се потрудимо и обелоданимо овај доказ да су се путем Маје и Илије Белош у наше редове инфилтрирале стране обавештајне службе и у њима нашле сараднике. Из овог разлога ХИТНО је да их ми препознамо као вишеструке издајнике.
Неопходно је подсетити на претходно наведену чињеницу да се Маја и Илија Белош заједно са Душаном Торбицом, братом Маје Белош упушта у високобуџетно интернационално пропагандирање лажне криптовалуте ОнеЦоин, откривајући се бестидно притом као дружина дилера, шејкера и продаваца ове преварантске валуте.

Позивамо Јавност Да Не Затвара Очи На Ову Велеиздају
Овом приликом молимо све оштећене илегалним радњама овог криминалног брачног пара да подхитно контактирају надлежне институције и не дозволе да ова неправда и надаље буде игнорисана.

Нова тужба против Онецоин/Онелифе, Јосе Гордо престао са промоцијом
Бившин инвеститор у Онецоин, Цхристине Граблис, поднела је тужбу против компаније и њених челника због преваре и обмане, кршења закона о хартијама о вредности, кршење уговора, неправедно богаћење, лажно представљање, подстицање на превару, намерно довођење у заблуду, удруживање у криминалну делатност.

Граблис тражи да се оформи комисија за процену штете, обрачун преосталих финансијских средстава и прекид рада Онецоин преварантске делатности.

Оптужени су компанија Онецоин, Ружа Игњатова, Константин Игњатов, Себастиан Греенwоод и Марк Сцотт.

Ухапшен Себастиан Гринвуд, један од оснивача Онецоин-а
Један од оснивача и десна рука Руже Игњатове, Себастиан Греенwоод ухапшен је 5 новембра на Тајланду.

Бангкокпост преноси да је Тајландски ЦСД (Цриме Суппрессион Дивисион – Дивизија за сузбијање криминала) у сарадњи са Америчким ФБИ извршио хапшење Себастиана на основу интернационалног налога за хапшење и интерполове црвене потернице, због учествовања и организовања пирамидалне шеме са дигиталном валутом (читај Онецоин).

Греенwоод је недуго након хапшења изручен САД-у. Детаљи оптужнице још увек нису познати јавности.

Оставите Коментар