Народни посланик и члан Извршног одбора Српске напредне странке Крсто Јањушевић рекао је да један део опозиције бојкотује Скупштину, али само оно што им не одговара. Како објашњава, њих је немогуће наћи у посланичким клупама, али су редовни у редовима за дневнице.

Ми настављамо да радимо упркос њиховим недоласцима. Увелико доносимо нове законе. Чланови СзС не долазе ту, али долазе у онај део Скупштине где се уписују за дневнице. То не пропуштају. У принципу, не постоји ни један разлог да они бојкотују, али вероватно је то нека њихова стратегија, рекао је Јањушевић.

Најављен бојкот предстојећих избора од стране опозиције Јањушевић објашњава речима да им не одговарају институције и услови које су управо они поставили још док су били на власти.

Па 2000. године су им ваљали изборни услови који су били исти као и до сада. Од 2012. године почели су да им сметају, вероватно због резултата које имају. Сада су се фокусирали да им и не ваљају институције и услови које су сами доносили, рекао је Јањушевић и подсетио да је на удару опозиције и јавни тужилац Загорка Доловац, коју је управо та иста опозиција некада подржавала.

Нападају РТС где нико није промењен откада су они тамо постављали. Међутим, они када су били на власти, комплетно су смењивали оне који их нису подржавали. Постоји изрека „Ни Бог им не ваља да се појави“. Мислим да када би сишао са небеса, Бошко би га пропитао о породичним вредностима, Ђилас би га испитао око рекламног простора, а Сергеј би га вероватно опсовао, додао је Јањушевић.

Они заобилазе грађане, њих на терену нема. Ми смо стално са људима, рекао је Јањушевић.

До 2012. године била је већа вероватноћа да проради вулкан, него да проради асфалтна база за неку деоницу ауто-пута. Свако питање инвеститора је где су аеродром и ауто-пут. Због тога Влада Александра Вучића има одговоре сада на та питања. До 2012. године људи јесу летели, али са посла. Сада је то другачије, рекао је Јањушевић.

Оставите Коментар