Хоће ли неко да реагује после најновије глупости репрезентативца Швајцарске и фудбалера Арсенала Гранита Џаке, који ни романтичну вечеру са супругом није могао да проведе, а да не покаже „албанског орла“ и увреди све који носе Србију у срцу.

View this post on Instagram

🦅 ❤️

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on

Везни фудбалер Арсенала је скренуо пажњу јавности током лета када је изједначујући гол против Србије прославио покретима руку у знаку орла који симболизује Велику Албанију, а да то није био само усамљен случај, видело се у месецима који су уследили.

Прво је на једној плажи током одмора после исцрпљујуће сезоне показао „орла“, затим се тиме похвалио и са једним пријатељем, а најновији испад долази из једном ресторана где је са супругом био на вечери.

Све то се дешава у данима када су тензије на Косову, када се води велика шиптарска хајка на Србе, а имајући у види да је Џака води порекло са ове територије и да му је отац лежао у затвору као политички осуђеник који се борио за независност јужне српске покрајине, не би се рекло да је одабрао случајан тренутак.

View this post on Instagram

❤️👐🏻❤️ @__ll.gx__

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on

Осим Џаке, по показивању двоглавог орла који се налази на застави Албаније, „прославили“ су се и репрезентативац Немачке Шкодран Мустафи, али превенствено Ђердан Шаћири, који због својих испада није могао да дође у Београд на меч против Црвене звезде у Лиги шампиона.

Advertisements
--