Председник привремених институција у Приштини Хашим Тачи оптужио је одлазећег премијера тих институција Аљбина Kуртија и још неколицину министара да се баве производњом дроге и објавио снимак тврдећи да се ради о њиховој лаобораторији за узгој наркотика у Приштини
Тачи је у објави на Фејсбуку оптужио премијера Kуртија и породицу министарке правде лажне државе да су део криминалне групе.

  • Ове слике сведоче о једној од инкриминација Kурти групе и политичке породице министарке правде. Ово су слике из лабораторије за дрогу у Приштини, које су са другим чланом ове криминалне групе, Ђељаљом Цвећљом, пре неколико дана покушали да елиминишу као инкриминишуће чињенице. Време је да се суочимо са правдом – написао Тачи на свом Фејсбук налогу.

На њему је објављен и снимак на којем се види сакривен пролаз и затим просторија у којој се узгаја дрога.

Одлазећа министарка правде Аљбуљена Хаџиу изјавила је да се ради о клевети и прљавој кампањи председника тзв. Kосова и да њена фамилија против њега припрема тужбу у Швајцарској.

  • Желела бих да вас обавестим да се у вези са његовим оптужбама и клеветама, чланови моје породице са швајцарским држављанством консултују са адвокатима да туже Хашима Тачија швајцарском суду. Са друге стране, полиција мора да демантује Хашима Тачија јер има тачне податке. Нека изађу и јавно проговоре – написала је Хаџиу.
--

Leave a Reply