Вучић је саопштио да је Аљбин Kурти оптужио породицу српског председника, његовог сина, Данила Вучића, да је некако учествовао у, како је Kурти навео, терористичком нападу у Бањској

Председник Србије Александар Вучић огласио се вечерас на Инстаграм налогу „будуцностсрбијеав“, где се огласио поводом најновијих у низу лажи од стране премијера привремених приштинских институција Аљбина Kуртија усмерених ка породици српског председника.

Наиме, Вучић је саопштио да је Аљбин Kурти оптужио породицу српског председника, његовог сина, Данила Вучића, да је некако учествовао у, како је Kурти навео, терористичком нападу у Бањској.

  • Вечерас је Kурти оптужио моју породицу, мог првенца Данила, ни он сам не зна како је до тога дошао, да је некако учествовао у, како каже, терористичком нападу у Бањској. Прва одлика кукавица коју сваки човек примети је кад неко напада туђе породице, децу, јер му се они увек чине као најлакше мета – написао је председник Вучић и додао:
  • Данило, наравно, нема никакве везе ни са чим, осим што воли Србију и Kосово и Метохију као њен део, у складу са Повељом УН. Покушао си Kурти и дугим цевима мајицу да му скинеш, ниси успео. Ћерку си ми вређао, онако , јуначки и мушки како само ти умеш. Терориста на Kосову си само ти, јер убијаш и тероришес српски народ, а за Данила не брини, храбар је младић, никада и ни по чему теби сличан. А, Шолаку и домаћим криминалцима, којима Kурти уређује медије, само поручујем да Србију неће победити – пише у објави председника Србије.

Оставите Коментар