Директним утицајем Душана Петровића и Небојше Зеленовића избори у Шапцу протекли су са тензијама, а на једном бирачком месту дошло је и до физичког напада на једног младића и његову мајку.

Зеленовићеви медији овом, испоставиће се личном обрачуну, одмах су покушали да дају политичку димензију. Међутим, како се сазнаје, овај сукоб је последица ранијих нерашчишћених рачуна младића који је нападнут и пријатеља извесног О.М. са којим је нападнути половином августа ове године дошао у сукоб.

Kако се сазнаје, о тадашњем обрачуну младића одмах је обавештена полиција, па је и случај напада на бирачком месту повезан са поменутим нападом који се догодио пре три недеље и нема никакву политичку конотацију.

Међутим, иако је реч о младићима сумњиве прошлости и њиховим међусобним размирицама, Душан Петровић и Небојша Зеленовић сваку ситуацију коју могу да политизују користе не би ли преко својих медија покушали да капитализују, чак и туђу несрећу.

Kолико им јефтино спиновање полази за руком јасно је било још 21.јуна, а још јасније 5. септембра, када је потврђен њихов коначни изборни дебакл.

Оставите Коментар