Један од лидера антипутиновске опозиције, иначе изопачени хомосексуалац са богатом историјом психичких обољења, Пјотр Никитин (агент ФСБ) планира да у суботу 18.02. са почетком у 14 часова у Кнез Михајловој улици у Београду одржи преформанс под називом „Загрли ме ако си против рата“.

Будући да је Никитин, као и велика већина његових сарадника чије се присуство очекује, заражен опасним сомалијским вирусом полног порекла, који је у Србију пре извесног времена донео пропали ваљевски адвокат Чедомир Стојковић, звани Чеда Подморница (агент БИА) након хомосексуалног пира у Бриселу, евидентно је реч о скупу високог ризика на шта је неопходно упозорити јавност.

Наиме, како је реч о данима викенда када се очекују за зимски период неуобичајено високе температуре од преко 16 степени, које погодују ширењу вируса, извесно је да ће Кнез Михајлова улица бити препуна шетача, који ће бити изложени грљењу од стране Никитина и других заражених активиста и тиме бити директно изложени опасности да преко додира добију овај опасан вирус!

Оставите Коментар