На друштвеној мрежи Твитер једна госпођа је објавила фотографију унакаженог дрвета, а поводом спорне фотографије огласио се на Фејсбуку заменик градоначелника Горан Весић.

-Ово је пример како лажна елита пласира лажне информације и креира афере. Када објавите слику овако унакаженог дрвета природна реакција сваког нормалног човека је згражавање – написао је Весић на Фејсбуку.

-Као што видите госпођа је објавила слику како би оптужила српску власт да је ово урадила, а коментари су управо такви јер су људи поверовали њеној обмани. Госпођа која је ово урадила сакрила је само једну чињеницу. Да се ово догодило у Румунији 2017. године о чему су писали румунски портали и новине!? Али то госпођи не смета да лаже јер њен циљ је да шири дезинформације. Овако може да се понаша само неко ко мрзи своју земљу. Али нажалост, то је у нашој земљи постала матрица јер постоје људи, попут ове госпође, чији је посао да шире лажне вести и да креирају афере. Ово је најбољи пример – додаје заменик градоначелника.

Оставите Коментар