ИЗВОР: ПРИСМОТРА

У последње време Национални парк Фрушка гора изложен је бруталном медијском линчу од стране острашћених, али нестручних појединаца. Најгласнији заговорник напада на ЈП Национални парк Фрушка гора је Новосађанка Драгана Арсић, која свакодневно износи неистине на рачун пословања овог јавног предузећа, кријући се иза покрета који наводно брани шуме Фрушке горе, само нисмо сигурни од кога и чега.

Иза ових напада постоји, пре свега, политичка позадина, која је и извор финансирања Арсићеве. Арсићева је пре много година избачена из једне банке. Из поузданих извора сазнајемо да је Арсићева након одређених злоупотреба и малверзација, да се не би нарушавао углед банке, добила понуду за споразумни раскид уговора о раду. Kао неко коме се очигледно не може веровати, Арсићева уточише проналази у сенци политичких моћника, оних који су више од једне деценије пљачком пустошили читаву Србију, па и Фрушку гору.

За мање упућене, а искрено се надамо да је више оних који не знају ништа о лику и делу Арсићеве, у последње време напади на ЈП Национални парк Фрушка гора су систематички, континуирани и осмишљени, али све што поменута изговори нема за циљ ништа племенито, нити је истинито. Из поузданих извора сазнајемо да је Арсићева 1.7.2019. основала Удружење за заштиту шума и саму себе запослила. Главни финансијер Арсићеве је невладина организација Траг, са седиштем у Београду, позната по свом деловању од 1999. године, када је наша земља била бомбардована. Веома важно је да нападима координира г-ђа Хафнер Адеми.

Задатак Драгане Арсић је да свакодневно износи неистине о активностима и пословању ЈП Национални парк Фрушка гора. Мали задатак за њу, али велики за њене налогодавце који желе да наруше углед овог јавног предузећа и њеног руководства.

ИЗВОР: ПРИСМОТРА

1 KОМЕНТАР

  1. Kad god neko otkrije lopovluk u nekoj firmi vi proglašavate tu osobu za neprijatelja džave, naroda, rukovodstva firme… Neće vam to proći u budućnosti. To vam prolazi sada jer ste na vlasti i služite se čistom silom. E, kad sila pređe u druge ruke, biće jao majko što me rodi!! Sve će vam doći na naplatu. Bez zastarevanja.

Leave a Reply