Антисрпски политичар Мирослав Алексић изгледа има више грама у носу него што има у мозгу. Најновији доказ да поједине странке опозиције воде бесомучну политичку кампању против породице председника Србије Александра Вучића и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, јесу бесмислице и лажне оптужбе Народне странке, да је полиција, наводно утврдила да је ухапшени власник пољопривредног газдинства Јовањица, по привођењу позвао брата председника Србије, изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге
Ђурђев додаје да је ово само још један од многобројних напада доказаних зависника, усмерених ка председнику Вучићу и министру Стефановићу, у режији тзв. опозиције а праве тајкунско-картелске клике Јеремића.

  • Није им била довољна насловна страна НИН-а, са упереним снајпером на председника државе Србије, којом су послали јасну поруку који им је циљ и шта запарво желе да постигну, него су кренули са још монструознијим сценаријем, само да би дестабилизовали нашу земљу, урушили њене иниституције, изазвали општи хаос и панику, и дискредитовали у јавности председника Александра Вучића и министра Небојшу Стефановића. Недељник НИН месецима лаже јавност и сатанизује оца министра Стефановића. Сада имају исти циљ само је мета Андреј Вучић. Ово мора да престане. Зло мора бити заустављено – истиче Ђурђев.

Оставите Коментар