Након посла у банци, службе у обавештајним структурама, манекенства, водитељства и модног дизајна, бивша шпијунка Ана Чепмен (37), изгледа има ново занимање – јогу.

Чепменова, која је 2010. године била једна од неколико шпијуна које је америчка страна разменила са Москвом у замену за заробљене америчке шпијуне, похвалила се на друштвеним мрежема да редовно вежба јогу која јој помаже да контролише тежину, као и да је део „најкул студија на јогу у Москви“.

Она је објавила и две фотографије на којима насмејана седи на простирци за јогу у светло плавој спорсткој опреми.

View this post on Instagram

Меня часто обвиняют в том, что я не пускаю в свою личную жизнь. Есть такое. Безопасность я ценю. ⠀ Но сейчас расскажу вам личную вещь. 20 лет я занимаюсь йогой. Раньше я никогда об этом не говорила, не давала развернутых интервью в ЗОЖ журналах, не состояла в сообществах веганов и других столь модных сегодня течениях. ⠀ После окончания моей недолгой карьеры в художественной гимнастике, я очень скучала по растяжке. И нашла все, что искала – в йоге.  Тем более, что я еще и фанат Индии теперь ?‍♀. После многих лет занятий я выбрала для себя самое оптимальное направление горячей йоги и самую классную студию в Москве Маши Артамоновой @bikramyogamoscow, с кем мы знакомы уже больше 9 лет. ⠀ На фото я как раз в студии на своем любимом йога коврике @surya_yoga_mat. Кстати, считаю, что бикрам (название моего вида йоги) лучше всего естественно регулирует вес. Занимаясь им, вам не нужны дополнительные способы для похудения… ⠀ Вам нравится, когда я откровенничаю? ⠀ #АннаЧапман_спорт #откровения #йога #спорт #развитие #духовныйрост

A post shared by АННА ЧАПМАН ANNA CHAPMAN (@anya.chapman) on

– Често ме оптужују да не допуштам људима да завире у мој приватан живот. То јесте тако. Ценим безбедност. Али рећићу вам једну приватну ствар о мени. Радим јогу већ 20 година. Никада раније нисам ништа говорила о томе, никада нисам давала детаљне интервјуе за лајфстајл магазине. Нисам била веган нити било шта томе слично, што је популарно ових дана. Након завршетка каријере у ритмичкој гимнастици, недостајало ми је истезање. Све што сам тражила нашла сам у јоги – написала је она на Инстаграму.

Иначе, Ана Чепмен је један од најпознатијих модерних шпијуна. Била је део шпијунског прстена који је годинама радио за Русију на територији САД. Покушавала је да прикупи информације било које врсте које би могле бити од користи руској влади. Наводно је покушала по наредби Кремља да заведе НСА звиждача Едварда Сноудена и да му украде све америчке тајне.

Оставите Коментар