ПОЛИТИЧКИ протест дела опозиције одржан је јуче у центру Београда и на њему су се могле чути бројне политичке пароле и слогани.

ЛГБТ АКТИВИСТА ШЕТА ДЕТЕ ПО ПРОТЕСТИМА: Мало глуми отпораша, мало геј активисту, а може да глуми и породичног човека (ФОТО)

Међу окупљеним је био и готово цео прозападни невладин сектор који већ годинама користи сваку прилику да, на било који начин, наштети Србији и српском народу.

Промоција у прозападним медијима

Одличан пример за то је објава прозападних, тајкунских медија који су, на сав глас, потенцирали фотографију са јучерашњег политичког протеста на којој је могао да се види брачни пар са дететом у мајицама “лешинар тата”, “лешинар мама” и “лешинарчић”.

Оно што прозападни медији нису известили јавност јесте да је мушкарац са слике дугогодишњи активиста Геј стрејт алијансе Лазар Павловић.

Наиме, иако има жену и дете, Павловић се у јавности годинама представљао као ЛГБТ активиста о чему сведоче и његове објаве на друштвеним мрежама где може да се види у друштву и на летовањима са другим хомосексуалцима.

Занимљиво, један од самопрозваних вођа политичких протеста је и један од оснивача “Отпора” – Срђан Миливојевић.

Ту није крај Павловићевом политичком активизму. Наиме, он је веома близак Наиму Леу Беширију, вођи невладине организације “Институт за европске послове”.

Бешири је у српској јавности познат као један од главних промотера независности тзв. државе Косово и сарадње са НАТО пактом и САД.

– 2023. је година плаћања цеха националистичке политике која је кулминирала Милошевићевом тиранијом. Договор са косовским Албанцима значи корак ка помирењу и тајном миру, али и прихватање одговорности за погрешне политичке одлуке – једна је од изјава Беширија којом лобира за независност јужне српске покрајине.

Поред тога, он је активан и у борби против Српске православне цркве, а својевремено је захтевао хитну забрану веронауке у школама.

Ко је у ствари Лазар Павловић?

Из недеље у недељу Павловић је у другој улози. Док је на једном протесту припадник ЛГБТ заједнице, другом отпораш, трећем пријатељ НАТО лобиста који траже независност тзв. државе Косово, на четвртом се појављује као породичан човек и отац који користи своје дете за ширење политичке пропаганде. 

Подсетимо, на јучерашњем политичком протесту поред ЛГБТ активисте Лазара Павловића, НАТО лобисте за независност лажне државе Косово Наима Леа Беширија били су и вођа Двери Бошко Обрадовић и екстремни десничар Младен Обрадовић.

То довољно говори о каквом идеолошком бућкуришу се ради када су ови политички протести у питању. Ипак, једно им је заједничко – сви су против суверенитета Србије и њене самосталне политике.

Оставите Коментар