Израелске амбасаде широм света подигле су прашину објавама на друштвеним мрежама где светски познате спортисте у име заробљене израелске деце траже да се одлуче на чијој су страни и искористе свој утицај како би заробљеници били ослобођени.

Тако се на мети амбасаде Израела у Србији нашао Новак Ђоковић.

Они су на својим профилима на својим мрежама написали срцепарајући текст где Ђоковића упознају са дечаком Охадом коме је баш данас рођендан, а који је велики фан Ђоковића и који кад порасте жели да буде тенисер.

А затим иде фотографија дечака у тениском дресу и са рекетом у руци.

И све би то било у реду, да нису у питању већ добро разрађене игре највећих светских превараната који су читаву своју нацију засновали на лажима, наводним жртвама и уценама читавог света.

Истог дечака, за кога наравно нико више не може ни да утврди да ли уопште постоји, сада на свом Х налогу дели “Одбрана израелске демократије”.

Охад више није страствени љубитељ Ђоковића и будући тенисер, већ фан Ливерпула, баш као и његов страдали стриц, и будући фудбалер. Бар се зове Охад.

Управо док ови профили покушавају светске звезде да приморају да стану уз њихову страну, УН објављују податак да је у Палестини током протекле године од стране израелских напада страдало 2000 деце.

Да ли су деца из Палестине мање важна?

Васељенска

Оставите Коментар