Само неколико сати после мучког напада на Лава Пајкића, члана СНС и државног секретара у Министарству рада, страшан напад доживео је и Светозар Вујачић (70), адвокат и посланик СНС!

  • Обилазио сам штанд СНС који се налазио на улазу у Бајлонијеву пијацу. Тамо смо грађанима делили платнене торбе са натписима АВ и разговарали са њима. Задржао сам се неких пола сата и онда кренуо ка мојој згради која је недалеко одатле. Понео сам једну торбу. Ишао сам лагано, после 10 метара осетио сам снажне ударце у раме и у доњи део леђа лактом. Јако ме заболело. Окренуо сам се и видео тројицу нападача, били су високи између 180 и два метра и набилдовани. Нису почели да беже након што су ме напали јер је то прометна улица, само су убрзали корак. Док су се удаљавали, псовали су ми мајку, Вучића, говорили ми: „Нећете још дуго! Има да вас нема!“ – испричао је Вујачић.

Према његовим речима, уверен је да то су биле присталице опозиције.

  • Јасно је да су почели да спроводе оно што су најавили! Ја сам напад управо пријавио полицији. Навикао сам да ме они вређају, псују, али не могу да пристанем на то да ме бију! Па ја имам 70 година, никад ником ништа нажао нисам учинио… – рекао је Вујачић.

Оставите Коментар