Опсадно стање у САД-у подгрејало је сумње за шта се то Америка спрема.

Узнемирујући снимци америчке војске круже друштвеним мрежама, док народ панично тумара улицама док поред њих пролазе тенкови.

Опсадно стање у САД-у подгрејало је сумње за шта се то Америка спрема, када је војска окупирале улице, те су се многи уплашили да није почео Трећи светски рат.

На једном снимку се може видети како гомила људи стоји на улици и снима тенкове који пролазе тик уза њих, док су на другом снимку авиони који надлећу над америчким тлом.

@martingarrixgroup Ovo sam morao da podjelim sa vama,jer sam gledao ovaj video,sto me zainteresovalo da ga skinem i postavim na svoj profil.Amerkinaci su u cudu ostali kad su videli da se nesto desava,a americka vojska je izasla na cestu sa svojim oklopnim vozilima,tenkovima,avionima,helikopterima,sto je za sve nas poamlo cudno,nadam se da ce te se uveriti u ovom video da sr nesto opako sprema DAL JE LAZ ILI NE CUCEMO ,VIDECEMO #frypgシ #viral #fyppppppppppppppppppppppp #usa #USA #unitedstates #UNITEDSTATE #balkan #balkantiktok #srbijatiktok #srbija🇷🇸 #smehdosuza🤣 #vicevi #TREDING #tredingvideo ♬ original sound – 🖤SRCE🖤

Оставите Коментар