Од проглашења ванредног стања у Србији, Српска Десница захтевала је од надлежних органа да најоштрије казне све који злонамерно и неодговорно застрашују јавност. Изричито смо против изазивања панике и пласирања лажних вести пуштених од страних обавештајних служби како би слабили углед државе у народу, који је због тренутног стања свакако забринут за здравље и живот.

Хапшењем Николе Сандуловића показује се да државне службе раде свој посао у складу са законом, нашта Српска Десница инсистира, и да ће овај инострани плаћеник и унутрашњи непријатељ због ширења лажних вести бити до краја процесуиран. Српска Десница је успела да се својим јасним залагањем избори против појава попут квази политичара Сандуловића, једним од људских вируса пете колоне.

Подсећамо, да је за време „Сабље“ било ухапшено 11.665 особа, да би тек око 200 њих било осуђено. Због хира тадашњег корумпираног режима држава Србија и сви њени грађани су претрпели финансијски губитак плаћајући одштете свима који су тада незаконски бахато хапшени. Поменути Сандуловић, као део жутог картела, је учествовао у тим хапшењима.

Данас, за време ванредног стања, захтевамо од државе да свако ко буде ухапшен, тј. да за сваког за кога постоје основани докази за кривицу, да буде процесуиран у складу са законом. И уверени смо да ниједна особа неће бити ухапшена због политичког реваншизма, већ искључиво на основу кривичног дела која је у датом тренутку починио, а које се тичу понашања за време ванредне ситуације. И да нико неће бити поштеђен јер је опозиција СНСу. И ми смо опозиција, па тражимо поштовање закона и мера донешених током вандредног стања.

У овом тренутку када је потребан највиши степен националне и друштвене одговорности, наша начела су истрајна у саборности и патриотизму за добробит нашег народа.

Србију је задесио Корона вирус и сви заједно ћемо га победити слогом и дисциплином, као што смо победили и претходне пошасти које су ударале на наш народ.

Живела Србија!

Оставите Коментар