Лако је бити хуман на речима и говорити другима да нису добри људи. Када треба да се пређе са речи на дела, ситуација се мења и људско лицемерје исплива у први план.

Док појединци либералних гледишта противницима илегалне миграције говоре да су себични и ксенофоби, јер не желе да примају мигранте у своју земљу, присталице идеје масовне миграције се редовно позивају на своју хуманост и отвореност.

Новинари шведске телевизије Samhalsnyt интервјуисали су становнике Стокхолма на тему масовне миграције. Прво питање је било да ли подржавате миграцију, а друго да ли би сте примили мигранта у своју кућу.

Lažna humanost

OBAVEZNO POGLEDAJTE ANKETU: Rekli su novinaru da bi primili migrante u svoju kuću, nisu očekivali da će migrant doći i tražiti da ga prime kući. Onda su svi do jednog odbili…

Posted by Pokret za slobodu i nezavisnost on Недеља, 17. март 2019.

Већина Швеђана на прво питање одговара да подржава миграцију и да је потребно помоћи мигрантима. Изненађујуће је да је на друго питање већина такође рекла да би примила мигранте у своју кућу, па су новинари одлучили да тестирају њихову искреност.

Након потврдног одговора на друго питање, новинар би позвао младог миграната Алија рекавши да је он без крова над главом и да имајући у виду да су рекли да би прихватили мигранте у своју кућу Али жели да пође са њима како би га удомили.

Ипак, тада је испливало сво лицемерје особа које подржавају миграцију, од свих интервјуисаних апсолутно ни једна особа није прихватила да стварно прими мигранта у своју кућу, иако су само неколико секунди пре тога рекли да су спремни на то.

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here