“Ломача са српским производима у качанику је као паљење јеврејских књига у нацистичкој Немачкој.”

Требало би да је свет место ослобођено нацизма и фашизма, и да смо победу над том пошасти давно однели. Међутим, шиптарски терористи су, уз помоћ својих газда са Запада, одлучни да се освете Србији.

Неуспели покушај лобирања за улазак у Интерпол је као резултат донео повећање царинских стопа на 100 одсто на све производе из Србије и Босне и Херцеговине. Више него јасно да је овакав потез, потез поражених. Kоје Америка и Британија одржавају у животу, зарад спровођења својих планова који им у прошлости нису успели. Тумачење је једноставно – циљ да се потпуно онемогући живот Србима на Kосову и Метохији, да се српски живаљ заувек исели.

„Kосово бацило Србију на колена“ главни је наслов на првој страни приштинског листа Бота Сот. Kоха Диторе економске санкције оправдава кампањом Србије да блокира чланство Kосова у Интерполу.

Србија је показала да је спремна на дијалог. Наши политичари су увек били за преговарачким столом. Чак када је то било и непопуларно. Тражећи решење. Али су показали дас у спремни да се боре штитећи националне интересе. То је оно што највише боли ОВK “лидере” самопроглашене државе Kосово. Што је наша дипломатија била јача од њиховог крвавог новца.