Невероватно је да се они заиста, једва то скривајући, радују наговештају новог погрома Срба. Њима би радост причинило крвопролиће над Србима, на светој српској земљи, јер би за то могли да нападну председника Вучића, а у својим болесним визијима и да тврде да је он то договорио са Шиптарима! – каже новинар Томо Ловрековић поводом повећане тензије на северу Космета и реакције појединих лидера опозиције окупљених око жутог тајкуна Драгана Ђиласа.

– Срамотно је да је то њима заиста нада, да би били спремни да на крви и патњи својих сународника политички профитирају, да то прижељкују, чак не успевају ни да сакрију те болесне амбиције. Данас бити лидер опозиције, очигледно, није политичко усмерење, већ је дијагноза! – закључује овај новинар за наш портал и додаје да се из свега наведеног види да они заправо нису опозиција Вучићу, него Србији, у правом смислу те речи.

– Надам се и верујем да ће државно руководство спречити не само екстремне акције Албанаца, него и њихове провокације. Међутим, ово је јединствен пример у светској историји да се више од вукова из белосветских кругова мораш плашити пацова и хијена из свог дворишта! – каже наш саговорник.

НАЦИОНАЛИСТ.РС

Оставите Коментар