Агресивна, наметљива и безидејна опозиција служи се најпрљавијим триковима и манипулацијама: као фотографије својих скупова подмећу фотографије прославе титуле светског првака у Паризу или Нове године у Београду, а недавно су Дверјани страног порно глумца “представили” као асистента који је добио отказ на Математичком факултету јер није желео да подржи Вучића. Иако имају безброј новина и телевизија, укључујући и моћни Н1 на располагању, посебно истичу медијску цензуру, а за то им је, у улози жртве, савршено легла Маја Павловић, власница Канала 9 – каже за наш портал новинар Томо Ловрековић, који посебно истиче да су овакве јефтине представе лицемерне и “да не вређају само здрав разум, него и добар укус”.

– Могли су то и боље, али када већ нису, морам поставити пар питања госпођи Павловић. Истине ради, вама непожељне, а и непознате категорије, као и вашим менторима, од како је СНС дошао на власт, преко конкурса сте добили скоро 20 милиона динара. Е, сада, пошто сам био уредник бројних медија, морам само објективно приметити: камо среће да сам било када, а нарочито у време док су ваши јахали, био таква жртва репресије, прогона и линча, да ме тај који ме прогони почасти са двадесет “милки” у то име – истиче наш саговорник, који додаје како има сазнања да је Павловићева пре тога покушавала да рекетира власт, али и да има још неколико питања за њу.

– Пошто тврдите да је власт према вама непоштена, упркос споменутим донацијама, морам вас питати одакле вам право да говорите о поштењу? Је л’ то говорите у име оних радника који у време вашег најбољег пословања месецима нису добијали плату? Је л’ то говорите у име оних вам радника који су добијали отказе, трпели шиканирање и остајали без динара, иако су испуњавали све радне обавезе? Госпођо Павловић, нисам сигуран да имате већи домет од домета циркусанта, али пријатељски и колегијално вас саветујем, или одаберите бољи циркус, или боље припремите тачку. Провидно је – закључује Ловрековић.

Оставите Коментар