Величина и снага једног државника огледају се у његовој грчевитој борби и неуморној снази не за личне, већ за интересе свог народа, рекао је члан Председништва и потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Лука Петровић.

Колико наш председник Александар Вучић воли своју земљу показао је много пута, а начин политичке борбе за очување националних интереса и просперитет Србије вредан је поштовања – рекао је он и додао:

Твој живот је Србија, твоји снови су Србија. Све што си урадио, радио си за интерес наше Србије, наше деце. Подигао си лествицу толико високо да је немогуће да било ко може да досегне те висине. Народ те је због тога, са огромном подршком, увек и бирао. Народ жели тебе, твоју политику, политику мира и стабилности. Србија жели да је ти водиш ,а ми да те у стопу пратимо. Да будемо поред тебе, уз нашу Србију када је најтеже. Да будемо јединствени, сложни и јачи него икада. Да све издајнике и плаћенике побеђујемо још убедљивије него икада. Да народ по ко зна који пут каже кога жели. Зато треба да останеш да водиш нашу најбољу и највећу породицу, нашу Српску напредну странку. Предаја није опција! Живела Србија! Живео наш председник Александар Вучић, рекао је Петровић.

Оставите Коментар