О томе зашто би требало бити важно свакој жени да, кад год је у прилици носи сукњу, пише руски сајт “Гармония Жизни” (“Хармонија живота”). Зашто су од давнина све жене носиле искључиво сукње и хаљине, и то у свим народима, уверићете се након што сазнате коју то моћ у себи крије овај комад женске одеће!

магична моћ сукње

Сукња је сматрана главним атрибутом женствености, пише “Гармония Жизни”. Стручњаци у области енергетских пракси верују да када жена носи сукњу, она почиње да акумулира непресушну енергију женствености. Зато сукња има одређено сакрално значење за сваку представницу слабијег пола.

У ранијим временима, људи су суптилније осећали своју везу са силама природе. И било је познато да се жене разликују од мушкараца не само физички, већ и на основу енергије. Сматрало се да мушкарци црпе енергију из свемира, а жене из земље.

Дизајн сваке сукње је такав да обликује проширење конусног облика, према доле, према земљи на којој стојимо и по којој ходамо. А овај модел сукње није измишљен случајно.

магична моћ сукње

Веровало се да такав модел сукње помаже жени да боље апсорбује енергију и моћ земље да постане плоднија и материјално богатија. Енергија жене, ако говоримо о физичком телу, акумулира се у посебном органу – материци. Мушкарци по замисли природе немају такав орган. У енергетском смислу да би мушкарац добио енергију земље, он мора да је узме од жене.

Када жена облачи панталоне, она дословно са њима прекрива везу са земљом. Кретање енергије се зауставља, а женски свети суд у облику материце остаје празан. Као резултат тога, жена нема шта да подели са мушкарцем. Сматра се да жене које никада не носе сукње, него искључиво фармерице и панталоне, са енергетске тачке гледишта, јачају и негује свој дух на стран начин, тј. мушки. Као резултат тога, жена је у интеракцији са мушкарцем као да је по природи мушкарац. Енергетска размена тада као да је поремећена, а то се може одразити на физичком плану у облику разних болести, неспоразума и свађа у односима, пише “Гармония Жизни”.

магична моћ сукње

Дужина и облик сукње такође имају значај. Раније се веровало да женска сукња или хаљина мора бити дуга до пода, да не открива ништа. Тако је жени било лакше да узима и чува у себи енергију земље. Ако сукња има широку ивицу која се њише при кретању и мало увија, почињу да се јављају торзиона поља, која су предодређена да јачају енергију земље. Руб сукње одавно се сматрао неким кругом-амајлијом. Таква амајлија је дизајнирана да створи заштиту за сексуалне центре жене. Сматрало се да здравље репродуктивних органа жене и њихово правилно функционисање директно зависе од правилног рада тих центара.

С друге стране, дуга сукња спасавала је жену од похотљивих погледа, што је веома важном јер такви лоши погледи су слични злом, урокљивом оку, и могу да направе рупу у нижим енергетским центрима. Ако се то деси, тада жена једноставно губи своју сексуалну енергију, а заједно са њом животну снагу и женску привлачност. Као резултат тога, произилази енергетско осиромашење жене. Мушкарац тада губи интересовање за њу.

Доказано је да је женска енергија важна за мушкарце. Ако је добију, мушкарци постају стабилнији, креативнији, спокојнији… Када је мушкарац лишен женске наклоности и љубави, он постаје агресиван, груб и суров.

магична моћ сукње

С друге стране, савремено друштво диктира да живот учинимо што практичнијим, и наравно да је жени у панталонама једноставније да ради послове који су првобитно сматрани мушким – да носи терет, креће се брзо и спретно и тд. У односу на панталоне, сукња или хаљина делују као природна кочница – доносе жени мир и хармонију. Права жена чак не размишља о томе да ради тежак посао, носи терет или убрзано иде негде. Она ће сачекати мушкарца за то, који, као прави витез, неће одбити да јој помогне.

Свакодневно облачећи лепе сукње или хаљине, свака жена може да осети колико јој се брзо мења расположење и стање. У жени почиње да се буди огромна и веома позитивна енергија. Наравно, и погледи мушкараца се увек фокусирају на жене у сукњама и хаљинама.

​Женама које би хтеле да привуку одређеног мушкарца, препоручујемо да покушају овај древни метод женског суптилног завођења, да се хране снагом земље и озаре својом женственошћу свог вољеног.

магична моћ сукње

Leave a Reply