Поводом протеста најављених у понедељак од опозиционог блока српске политичке сцене, огласио се и члан председништва СНС-а Бранислав Маловић.

  • Од поплава 2014. године, преко Kовида, па до ове тешке трагедије која је у два дана маја 2023. задесила Србију, српска опозиција није пропустила ниједну прилику да профитира на било којој несрећи од свих које су нас погодиле. И сваки пут за све им је био крив систем и они на његовом врху. Једва су доћекали да на националној трагедији организују некакве протесте, не би ли бар мало масовније изгледала њихова бедна слика опозиционог деловања. Сигурно ће се народ обрадовати када види Бошка Обрадовића, Срђана Миливојевића, Мирослава Алексића и осталу клику како лешинари над трагедијом која би требала да нас уједини, уместо да се на њој скупљају најјефтинији могући политички поени. Данас нам памет просипају на друштвеним мрежама, они који су опљачкали Србију и у чије време су настали најозлогласенији криминални кланови, очекујући да ће народ поверовати како су се променили, или да су заборављена њихова недела – навео је Маловић, који додаје:
  • Да се одговорност разних Алексића и Миливојевића утврђивала на време, они би одавно били лишени слободе, али су на време спровели реформу правосуђа да би позиционирали оне који ће им сачувати слободу!
  • Србија ће из ове трагедије изаћи јединствена, са наученим лекцијама, али опозицији и њеним глупостима никада краја. Понедељак је дан када це це њихов циркус доживети нови фијаско, јер своје прљаве представе играју на темељима истинске трагедије која сваког нормалног човека у овој земљи чини рањивим – завршио је Маловић.

Оставите Коментар