ГрО Српске Деснице у Врању оштро демантује лажи изречене од стране председника ГрО Јединствене Србије у Врању у вези претњи убиством од стране чланова Српске Деснице.

Реалност је нешто сасвим друго, наиме је госпођа Гордана Димитријевић добила претње због њене одлуке да приступи Српској Десници. Изношењем оваквих лажи, председник ГрО ЈС Дејан Манић хтео је да прикрије праву истину и предухитри реакцију јавности јер се уплашио тужбе од стране Гордане Димитријевић за узнемиравање и притиске којима је била изложена. Гордана Димитријевић је поводом минулих догађаја, дала изјаву ПУ у Врању.

Овим путем обавештавамо грађане да је редовна посета председника Српске Деснице Мише Вацића, нашем градском одбору имала за циљ да се договори план активности у предстојећем периоду а пре свега око регистрације политичке странке након предстојећих празника, као и гостовање на ТВ Врањска плус у емисији „Актуелно“.Јасно је да је посета председника Мише Вацића градском одбору Српске Деснице у Врању искоришћена за стављање у негативан контекст. Господине Манићу, отишли сте предалеко, измишљајући да Вам је прећено смрћу а све у циљу да нападнете Српску Деницу јер је чињеница да су истакнути чланови некада Гро Јединствене Србије у Врању, сада приступили нашем одбору. Kо губи, има права да се љути, али не и да лаже.

Српска Десница се никада није бавила насиљем и ограђује се од оваквог догађаја ако се он уопште десио, што ће утврдити надлежни органи. Ко се тим средствима служи и на тај начин политички делује, врањској јавности је веома добро познато.

Српска Десница верује у институције Републике Србије и сигурна је да ће надлежни органи утврдити праву истину како се не би злоупотребљавала у политичке сврхе.

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here