После гостовања бившег безбедњака и приватног детектива Божидара Спасића, адвоката Светозара Вујачкића и саветника за безбедност Стевана Ђокића, у емсији „Ново јутро“ телевизије Пинк, где је тема била случај Миодрага Мике Алексића, осумњјиченог за силовање и сексуално злостављање у својој глумачкој школи, огласила министарка државне управе и олокалне самоуправе Марија Обрадовић, која је критикоала Спасића.

„Згрожена сам дискусијом о злостављаним девојкама у школи глуме Мирослава Алексића тренутно на ТВ Пинк. Тројица неупућених ликова, без осећаја за тему о којој говоре трују јавност релативизацијом дугогодишњег пакла бројне деце. Ако нема правих саговорника, не бавите се том темом“, написла је на свом твитер налогу министарка Обрадовић.

Један од тројице учесника у емсији, Божидар Спасић, није остао дужан министарки. Он је одговорио, такође преко друштвнеих мрежа и на свој Фејсбук профил је поставио следећу изјаву.

„Ево овако је коментарисала јутрошњу крајње коректну дискусију о теми силованих девојака на тв Пинк,министарка Марија Обрадовић. Од како је постала министарка позната је једино по томе што ужива да се вози службеним аутомобилима у којима су укључени блинкери. Госпођа министарка је згрожена дискусијом једног угледног адвоката, једног човека који је цео живот посветио борби против тероризма и криминала и једним човеком који има агенцију управо за борбу против криминала. Што се мене тиче ако јој се моја дискусија не свиђа нека укључи даљински тј.блинкере,но она у свом твиту хоће да уређује једну телевизију. Било како било министри случајно дођу и брзо одлазе па их и не памтимо. Можда само по блинкерима. Ваљда је госпођа разумела моју порук“, написао је Божидар Спасић.

Оставите Коментар