Мариника Тепић, десна рука Драгана Ђиласа, опозициона звезда на заласку позната по срамотном гласању за Резолуцију којом се српски народ жигоше као геноцидан, најпознатија српска прелетачица која је фарму кокошака побркала са плантажама марихуане, виђена је како кооординира протесте пољопривредника у Панчеву

Kао што се може видети на фотографији коју објављујемо, Тепићева очигледно даје инструкције демонстратима, иако су председник Србије Александар Вучић и Влада Србије поручили пољопривредницима да су им испунили захтеве и донели мере које ће свакако значити значајно побољшање за једну од најважнијих грана привреде.

Председник Александар Вучић састао се данас са неколико представника удружења пољопривредника претежно из сектора млекарства и говедарства.
Држава може онолико колико је то реално. Имамо сам састанак са представницима пољопривредника, одгајивачима говеда, млекарима. Разговарали смо о стварним проблемима, рекао је Вучић приликом обиласка фабрике Нидек.

Рекао је да су пољопривредници изнели проблеме и да ће држава покушати да изађе у сусрет. Истакао је да су неки од захтева испуњени готово у потпуности.

Исмевају Вучићеву изјаву о добрим тракторима, а иза њих „Ламборџини“ – Ало.рс

Ово је још један доказ да се ради о осмишљеном и координисаном нападу опозиције, акција чији је циљ стицање јефтиних политичких поена на грбачи народа.

Оставите Коментар