Пропали ваљевски адвокат Чедомир Стојковић-Подморница (агент БИА), уочен је данас испред Амбасаде Руске Федерације у Београду, где је била организована прослава Дана заштитника отаџбине, како покушава дискретно да фотографише званице, њихова возила, али и саму зграду Амбасаде.

У покушају да у томе буде неупадљив, Подморница је са собом повео и Иљу Зернова, овога пута маскираног у младу женску особу. Глумећи заљубљени пар, Подморница је усмеравао Иљу на места на којима би требало да позира, док је сликао објекте који се налазе иза њега, а велики број фотографија су направили и у виду заједничких селфија, уз загрљаје и пољупце.

Остаје питање шта се крије у позадини ове маскараде и да ли су те фотографије Подморници потребне у циљу припреме неког „перформанса“, односно насилног акта према дипломатском представништву Русије у Србији, који би организовао на годишњицу од избијања сукоба у Украјини, као што су то он и његови најближи сарадници и најављивали, а о чему је већ извештавано у независним медијима.

Оставите Коментар